Script IT professionals en developers

Informatie voor IT-professionals

Ik zoek IT-professionals

Best vreemd, er is een tekort aan goede IT-ers. Tegelijkertijd is er een groot aantal betrouwbare, slimme mensen die niet aan het werk zijn vanwege hun autisme. Script helpt bedrijven toegang te geven tot dit talent. Of je nu werk wilt uitbesteden of je zoekt een nieuwe collega developer, wij hebben het in huis.

Lees meer over Script Bekijk onze IT-professionals

Inhuren of uitbesteden

Ben je op zoek naar getalenteerde IT-professionals voor jouw team? Dan ben je Script aan het juiste adres. Wij weten als geen ander hoe we de beste werkplek voor onze IT-professionals kunnen vinden. Daarom gaan wij voor developers die hun traject bij Script afronden op zoek naar een passende baan. Dat kan bij een externe opdrachtgever zijn of binnen één van onze eigen development-teams.

Waar voor je geld

Als IT-bedrijf zoek je goede en betrouwbare IT-professionals. Script levert die. Daar staan we voor. Maar een betrouwbare en goede developer is niet het enige dat je krijgt. Het is onze missie om werknemers en werkgevers duurzaam aan elkaar te verbinden. En door iemand een duurzame arbeidsplaats te gunnen, maak je als werkgever direct enorm veel impact. Op maatschappelijk vlak, maar ook op individueel niveau. Bekijk hier onze aanstormende talenten.

Aanstormend talent

Bekijk al het aanstormend talent

Vragen

Bij Script stellen we hoge eisen aan op te leveren werk. We hebben aandacht voor security, code is goed leesbaar en daardoor makkelijk over te dragen. Verder letten we op goede performance. Dit alles wordt gewaarborgd door automatische en handmatige tests op de hiervoor genoemde punten.

Deelnemers die ons leerwerktraject succesvol hebt afgerond noemen wij een junior developer. We schatten het leerwerktraject in op HBO-niveau. We hebben geen HBO accreditatie.

We werken onder andere met:

  • HTML & CSS
  • Javascript
  • VueJS
  • PHP
  • Laravel
  • MySQL
  • Dart
  • Flutter
  • GIT
  • Scrum

Er zijn ook deelnemers die andere talen beheersen, dus zoek je een .NET of Java programmeur, neem vooral ook contact op om de mogelijkheden te verkennen.

Wij vinden dat een kandidaat van Script niet veel meer begeleiding nodig zou moeten hebben dan een goede developer die net is afgestudeerd. Extra begeleiding ten opzichte van andere medewerkers is meestal na de eerste maanden niet nodig.

Is er toch extra begeleiding nodig, dan kunnen wij daarbij helpen. Script heeft gecertificeerde jobcoaches en loopbaanbegeleiders in dienst.

Ik wil graag kennismaken

Neem contact op