Over Script

Als je zelf het gevoel hebt dat je productief en constructief werkt, haal je meer voldoening uit je werk. Daar zijn we bij Script van overtuigd. Daarom stellen we voor elke deelnemer een individueel en gestructureerd plan op. Gericht op het ontdekken en verder ontwikkelen van unieke talenten en vaardigheden. Dat doen we voor iedereen die bij ons aan de slag gaat. We bieden daarbij een rustige, prikkelarme werkomgeving. In deze kalme setting kunnen we onze ICT-talenten effectief begeleiden en opleiden.

Zorg en ICT samenbrengen met de focus op talent

Script heeft een veelzijdig team dat gespecialiseerd is in vormen van autisme en ICT. Alle medewerkers hebben een achtergrond in de GGZ of ICT. Zij weten daarom als geen ander hoe beide sectoren elkaar kunnen versterken.

Door de aantrekkingskracht van ICT op mensen met autisme te benutten, spreken we onze doelgroep maximaal aan. Met de verschillende specialisaties van het team, kunnen hoogwaardige trajecten met een hoog kwaliteitsniveau worden geleverd. De intensieve samenwerking met verschillende (zorg-)organisaties en de doortastende aanpak, resulteren in de beste zorg voor de deelnemers.

  • Script werkt gestructureerd, maar zet zich ook in voor maatwerk;
  • Script denkt out of the box, is flexibel en innovatief;
  • Script vergroot de zelfredzaamheid van de deelnemers…
  • …en verkleint de afstand tot de arbeidsmarkt.

Het team richt zich met hun programma op maximale zelfontplooiing en persoonlijke ontwikkeling.

  • Wij zijn HKZ-gecertificeerd.
  • Onze begeleiders zijn SKJ-geregistreerd.
  • Onze begeleiders zijn uitsluitend HBO+ opgeleid.
  • Onze leerwerktrajecten zijn CRKBO-geregistreerd.
  • Wij zijn aangesloten bij Klachtenportaal Zorg.
Annemarie Bennink
Financiële administratie
Al sinds de begindagen van Script houdt Annemarie overzicht in de financiële administratie. Alles is tot de puntjes verzorgd. Dankzij haar heeft Script alles op een rij.
LinkedIn pagina
Bas Birza
Zorg- en re-integratiebegeleider
Bas heeft zich tijdens zijn stage voor de opleiding Social Work bewezen als een getalenteerde zorgprofessional. Na zijn stage is hij dan ook aan het werk gegaan bij Script als zorg- en re-integratiebegeleider.
LinkedIn pagina
Bert Kat
Initiatiefnemer
In 2016 zag Bert de behoefte aan goede programmeurs op de arbeidsmarkt. Samen met Simon en Gerard is hij daarom Script gestart. Bij Script is Bert verantwoordelijk voor het uitvoeren van IT-projecten en een aantal beleidsmatige zaken.
LinkedIn pagina
Demian Mooibroek
Developer
Als het snel en goed moet, dan vragen we het aan Demian. Een developer op hoog niveau. Gestart in één van onze eigen trajecten en daarin vervolgens enorm gegroeid. We zijn trots dat we hem nu onze collega mogen noemen.
Fabienne Meilhac
Marketing- en Communicatiemedewerker
Fabienne heeft haar afstudeerstage bij Script uitgevoerd. Dat deed ze zo goed, dat we haar hier graag nog even houden. Visual designs maken is haar ding. En als echte creative, pakt ze in haar vrije tijd graag een fotografie-opdracht mee.
LinkedIn pagina
Femke IJsbrandij
Zorg- en re-integratiebegeleider
Met haar achtergrond in loopbaanbegeleiding en met een studie Sociologie op haar cv zet Femke zich iedere werkdag 110% in om de deelnemers van Script een stap verder in hun carrière te helpen. Zoek je een goede software developer, neem dan contact op met Femke.
LinkedIn pagina
Gerard Oosterhof
Initiatiefnemer en IT-begeleider
Hij begon met het begeleiden van één deelnemer, drie dagen per week. Gerard stond aan de wieg van Script. Inmiddels is hij scrummaster van onze development-teams en hij zet waar nodig zijn studie Toegepaste Psychologie in bij de begeleiding van de deelnemers.
LinkedIn pagina
Hauke van der Mark
Facilitair medewerker
Hauke is onze onmisbare facilitair medewerker. Hij zorgt ervoor dat het kantoor van Script er spik en span uitziet. Hij werkt altijd met een lach en een nauwkeurige hand. Kortom, Hauke is de man die er achter de schermen voor zorgt dat alles bij Script op rolletjes verloopt.
Jasper Boerhof
IT-begeleider
Jasper heeft het programma van Script met succes doorlopen. Binnengekomen in de dagbesteding, doorgestroomd naar een reïntegratietraject en inmiddels werkzaam als IT-begeleider bij Script. Hij helpt deelnemers bij hun IT-inhoudelijke ontwikkeling.
LinkedIn pagina
Jeroen Postema
IT-begeleider
Als ervaren programmeur zocht Jeroen een plek om zijn kennis te kunnen delen. Die plek heeft hij bij Script gevonden. Met veel geduld en inzicht helpt hij de deelnemers van Script te ontwikkelen tot volleerde developers.
Paul Ilbrink
Developer
Paul is een sterke en stabiele full-stack developer met een passie voor gestructureerde code. En een drive voor geautomatiseerde processen om kwaliteit en consistentie te bewaken. Zijn enorme ervaring zorgt voor moeiteloze overgangen van design naar code.
Rik Huizing
Zorgbegeleider
Rik is gespecialiseerd in het begrijpen en begeleiden van mensen met autisme. Daarnaast brengt hij met meer dan zeven jaar ervaring in de zorg een hoop kennis mee van verschillende doelgroepen en problematiek. Dit maakt Rik een uitstekende zorgbegeleider binnen Script.
LinkedIn pagina
Robin Vader
Projectmanager
Binnen Script is Robin de man die de IT-projecten in goede banen leidt. Met zijn jarenlange ervaring, warme persoonlijkheid en analytische skills is hij het perfecte aanspreekpunt voor onze klanten en de leden van het development-team.
LinkedIn pagina
Ronnie Waebers
Developer
Ronnie bleek tijdens zijn stage een echte uitblinker. We zijn blij dat we hem een betaalde baan hebben kunnen bieden na het behalen van zijn diploma. Bij Script werkt Ronnie binnen één van onze development-teams. Front-end is echt zijn ding!
LinkedIn pagina
Sharis Weidema
Marketing- en Communicatieadviseur
Script doet mooie dingen, daar mogen we best eens wat over naar buiten brengen. Die taak ligt bij Sharis. Met haar ruime ervaring in communicatie en marketing zorgt zij voor de juiste exposure voor onze verschillende activiteiten.
LinkedIn pagina
Simon Huigen
Initiatiefnemer en zorgbegeleider
Simon zag de behoefte aan een zinvolle daginvulling bij de deelnemers die hij behandelde als psycholoog. Samen met Bert en Gerard startte hij vanuit die behoefte Script als dagbesteding. Mede dankzij zijn inzichten is Script nu uitgegroeid tot een plek waar mensen met autisme zich verder kunnen ontwikkelen.
LinkedIn pagina
Youri Lieverdink
IT-begeleider
Als gedreven programmeur kwam Youri tijdens zijn stage bij Script binnen. Binnen no-time ontwikkelde hij zich tot een belangrijk lid van het development-team. Youri is na zijn stage aan het werk gegaan als IT-begeleider bij Script.
LinkedIn pagina
Jij?
Bij Script zijn we altijd op zoek naar nieuw talent. Bekijk onze openstaande vacatures.
Vacature pagina

Ik wil graag kennismaken

Neem contact op