Script IT professionals en developers

Informatie voor IT-professionals

Ik zoek IT-professionals

Best vreemd, er is een tekort aan goede IT-ers. Tegelijkertijd is er een groot aantal betrouwbare, slimme mensen die niet aan het werk zijn vanwege hun autisme. Script helpt bedrijven toegang te geven tot dit talent. Of je nu werk wilt uitbesteden of je zoekt een nieuwe collega developer, wij hebben het in huis.

Lees meer over Script Bekijk onze IT-professionals

Inhuren of uitbesteden

Ben je op zoek naar getalenteerde IT-professionals voor jouw team? Dan ben je Script aan het juiste adres. Wij weten als geen ander hoe we de beste werkplek voor onze IT-professionals kunnen vinden. Daarom gaan wij voor developers die hun traject bij Script afronden op zoek naar een passende baan. Dat kan bij een externe opdrachtgever zijn of binnen één van onze eigen development-teams.

Voor deelnemers die klaar zijn met hun traject bij Script zoeken wij een geschikte werkplek. We stellen een juiste match altijd voorop.

Zo werkt het

Wij gaan graag altijd eerst in gesprek met de werkgever om kennis te maken. Zo schatten we in of de verwachtingen aan weerskanten op één lijn liggen. Op basis van het kennismakingsgesprek kunnen wij beoordelen of we een geschikte kandidaat hebben voor de gevraagde positie.

We organiseren vervolgens een gesprek waarbij de kandidaat ook aansluit. Maakt jouw bedrijf bij sollicitatieprocedures gebruik van een assessment, dan kunnen we dat voor het kennismakingsgesprek laten plaatsvinden.

Bij een positieve beoordeling helpen wij bij de feitelijke baanbemiddeling. We bieden jobcoaching en blijven betrokken bij de begeleiding van de kandidaat zolang dat nodig is.

Begeleiding

Een belangrijke basisregel voor ons is dat de begeleiding van onze developers niet extra ingewikkeld of tijdsintensief hoeft te zijn ten opzichte van andere collega’s. Wij stemmen zelf wel altijd extra begeleiding af met de developer, zodat de overgang naar de nieuwe werkplek zo soepel mogelijk verloopt.

Kosten

We plaatsen developers uit middels een detacheringsconstructie of middels directe plaatsing in combinatie met een bemiddelingsfee. Onze prijzen zijn gebaseerd op de daadwerkelijk gemaakte kosten voor de arbeidsbemiddeling en het eventuele dienstverband. Hoe hoog kosten concreet zijn bepalen we per developer.

Script beschikt over meerdere development-teams die graag worden uitgedaagd worden met mooie klussen.

Wat we doen

Onze dev-teams bouwen aan mobiele- en webapplicaties. We kunnen complete software opleveren. Inclusief ontwerp, testen en alle andere technische zaken die hier bij komen kijken. Wil je liever dat we een specifiek onderdeel op ons nemen? Dat kan ook. We gaan graag met je in overleg om te bespreken hoe we de software bouwen die aansluit op jouw behoeften. Maatwerk dus!

Kwaliteit

De developers in de development-teams hebben ons leerprogramma succesvol doorlopen. Daardoor kunnen zij kwalitatief zeer goede code schrijven. De kwaliteit van onze softwareproducten borgen we door goed te testen en door middel van codereview door een senior developer.

Dit vinden we leuk

Wij werken graag voor enthousiaste opdrachtgevers die een passie hebben voor hun product of dienst. Vaak maken we webapplicaties, maar een mobiele app in flutter vinden we ook een leuke uitdaging. We kunnen werken voor een IT-bedrijf dat een klus wil uitbesteden, een MKB-klant, een start-up met een goed idee of als onderdeel van een samenwerkingsverband.

Waar voor je geld

Als IT-bedrijf zoek je goede en betrouwbare IT-professionals. Script levert die. Daar staan we voor. Maar een betrouwbare en goede developer is niet het enige dat je krijgt. Het is onze missie om werknemers en werkgevers duurzaam aan elkaar te verbinden. En door iemand een duurzame arbeidsplaats te gunnen, maak je als werkgever direct enorm veel impact. Op maatschappelijk vlak, maar ook op individueel niveau. Bekijk hier onze aanstormende talenten.

Aanstormend talent

Bekijk al het aanstormend talent

Vragen

Bij Script stellen we hoge eisen aan op te leveren werk. We hebben aandacht voor security, code is goed leesbaar en daardoor makkelijk over te dragen. Verder letten we op goede performance. Dit alles wordt gewaarborgd door automatische en handmatige tests op de hiervoor genoemde punten.

Deelnemers die ons leerwerktraject succesvol hebt afgerond noemen wij een junior developer. We schatten het leerwerktraject in op HBO-niveau. We hebben geen HBO accreditatie.

We werken onder andere met:

  • HTML & CSS
  • Javascript
  • VueJS
  • PHP
  • Laravel
  • MySQL
  • Dart
  • Flutter
  • GIT
  • Scrum

Er zijn ook deelnemers die andere talen beheersen, dus zoek je een .NET of Java programmeur, neem vooral ook contact op om de mogelijkheden te verkennen.

Wij vinden dat een kandidaat van Script niet veel meer begeleiding nodig zou moeten hebben dan een goede developer die net is afgestudeerd. Extra begeleiding ten opzichte van andere medewerkers is meestal na de eerste maanden niet nodig.

Is er toch extra begeleiding nodig, dan kunnen wij daarbij helpen. Script heeft gecertificeerde jobcoaches en loopbaanbegeleiders in dienst.

Ik wil graag kennismaken

Neem contact op