Financiering IT-personeel inhuren Werken/Leren Zorgaanbod

Als organisatie die zich inzet voor hoogbegaafden, mensen met autisme en het opleiden tot developer, krijgen wij veel vragen over deze onderwerpen. We hebben daarom een FAQ-pagina gemaakt waarop we antwoorden geven op de veel gestelde vragen.

Heb je bijvoorbeeld vragen over hoogbegaafdheid of autisme? Of wil je meer weten over ons opleidingstraject tot developer? Op onze FAQ-pagina vind je snel en gemakkelijk antwoorden op deze en andere veelgestelde vragen. Ook zorgmedewerkers vinden bij ons antwoorden op hun vragen over autisme en hoogbegaafdheid, zodat zij hun cliƫnten nog beter kunnen helpen. Bespaar tijd en bekijk onze FAQ-pagina voor antwoorden op al jouw vragen. Direct contact kan ook.

Script is opgenomen in het CRKBO register. Daarmee voldoen wij aan de voorwaarden om “kort beroepsonderwijs” aan te mogen bieden.

Met verschillende gemeenten hebben we een contract voor het leveren van zorg in natura voor WMO. Hieronder zie je de lijst. Staat jouw gemeente er niet tussen, neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

  • De RIGGJeugdzorg dagbesteding
  • Gemeente EemsdeltaWMO dagbesteding en ambulante begeleiding
  • Gemeente GroningenWMO dagbesteding en ambulante begeleiding
  • Gemeente Het HogelandWMO dagbesteding en ambulante begeleiding
  • Gemeente Midden-GroningenWMO dagbesteding en ambulante begeleiding
  • Gemeente WesterkwartierWMO dagbesteding en ambulante begeleiding
  • Gemeente WesterwoldeWMO dagbesteding en ambulante begeleiding
Tag: Zorgaanbod

Er is op dit moment geen wachtlijst voor het volgen van een leerwerktraject of maatwerktraject bij Script.

Tag: Zorgaanbod

De meeste deelnemers bij Script hebben autisme of hoogbegaafdheid. Je hoeft geen diagnose te hebben. Onze begeleiding is erop ingericht om goede ondersteuning te kunnen bieden bij autisme en alles wat dat met zich mee brengt.

Heb je geen autisme, maar denk je wel dat Script een goede plek voor jou kan zijn? Neem dan contact op, we gaan dan samen de mogelijkheden bespreken.

Tag: Zorgaanbod

Ik heb een andere vraag

Ik wil graag kennismaken

Neem contact op