Financiering IT-personeel inhuren Werken/Leren Zorgaanbod

Script zet zich in voor hoogbegaafde jongeren en volwassen met autisme met interesse in ICT. En die graag willen leren programmeren. Heb je bijvoorbeeld een vraag over autisme en werk? Of wil je meer weten over de financiering van onze opleidingstrajecten tot software developer? Op deze pagina vind je antwoorden op deze en andere veelgestelde vragen.

Staat het antwoord op jouw vraag hier niet tussen? Stuur hem in via onderstaand formulier, dan antwoorden we zo snel mogelijk. Of neem dan direct contact met ons op.

Je hoeft geen kennis van programmeren te hebben om bij ons te kunnen starten. Het kan natuurlijk wel. Onze programma’s zijn zo ingericht dat je met ieder ervaringsniveau kan instromen.

Maatwerktraject: Voor het maatwerktraject bepalen we samen met jou hoeveel dagen je aanwezig bent. Wil je rustig opbouwen, dan kan dat ook. Je start dan bijvoorbeeld eerst met één of twee dagdelen per week.

Leerwerktraject: Tijdens het leerwerktraject ben je de eerste drie maanden drie dagen per week aanwezig, de volgende zes maanden ben je vier dagen per week aanwezig.

We werken onder andere met: HTML, CSS, Javascript, VueJS, Laravel, PHP & MySQL. Daarnaast maken we gebruik van GIT en scrum. Er zijn ook deelnemers die met andere talen werken, bijvoorbeeld Flutter, Go, Python of Java. Deze talen zitten niet in ons standaard programma, maar in overleg kun je hier wel mee aan de slag.

Deelnemers die ons leerwerktraject succesvol hebt afgerond noemen wij een junior developer. We schatten het leerwerktraject in op HBO-niveau. We hebben geen HBO accreditatie.

Script is opgenomen in het CRKBO register. Daarmee voldoen wij aan de voorwaarden om “kort beroepsonderwijs” aan te mogen bieden.

Vul het interesseformulier in. Wij nemen vervolgens contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Daarin leggen we uit wat we doen en bespreken we de mogelijkheden voor jou bij Script.

Standaard werk je van 10:00 – 16:00 uur. Als je doorstroomt naar een dev team ga je van 9:30 – 16:30 uur werken. Het kan natuurlijk zijn andere werktijden voor jou beter werken. Daar kunnen we aangepaste afspraken over maken.

Ik heb een andere vraag

Ik wil graag kennismaken

Neem contact op