Ik wil me ontwikkelen als developer - Script Groningen

Werken als software developer

Ik wil mij ontwikkelen als developer

Bij Script werken mensen met autisme aan hun IT-skills. Van individueel aan je eigen project werken, tot in groepsverband software bouwen. Hier werk je in een prikkelarme, gestructureerde omgeving aan jouw toekomst als software developer. Lees meer over het leerwerktraject en het maatwerktraject bij Script.

Lees meer over Script Aanmelden

Trajecten

Script biedt twee trajecten aan waarmee jij je kunt ontwikkelen tot developer. IT-inhoudelijk zijn de trajecten nagenoeg gelijk. De vorm en duur kunnen variƫren. Welk traject het beste bij jou past, is afhankelijk van jouw persoonlijke behoeften. Hieronder zie je wat de belangrijkste overeenkomsten en verschillen zijn tussen het leerwerktraject en het maatwerktraject bij Script.

IT-programma Script

Script is geen school. Bij ons vind je geen klassikale lessen of colleges. Je werkt individueel onder begeleiding van onze ervaren IT-begeleiders en zorgbegeleiders. In een professionele, prikkelarme werkomgeving. Je leert programmeren volgens het Codebook. Dit is het IT-programma van Script. Hier leer je de fijne kneepjes van het development-vak.

Onderdelen die aan bod komen:

> HTML

> PHP

> Git

> Scrum

> TypeScript

> CSS

> MySQL

> Vue.js

> Agile

> JavaScript

> Laravel

> Bootstrap

> Deployment

Financiering

Er zijn verschillende manieren om jouw leerwerktraject of maatwerktraject bij Script te financieren. Lees hier meer over de mogelijkheden.

Interesse?

Heb je interesse in een traject bij Script of wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op of vul het interesseformulier in. We vertellen je graag meer. 

Vragen en antwoorden

Deelnemers die ons leerwerktraject succesvol hebt afgerond noemen wij een junior developer. We schatten het leerwerktraject in op HBO-niveau. We hebben geen HBO accreditatie.

Ik wil graag kennismaken

Neem contact op