Wat is dagbesteding?

Robin 21 januari 2023

Dagbesteding is een term die wordt gebruikt om activiteiten aan te duiden die mensen kunnen ondernemen om hun dag zinvol te besteden. Dagbesteding in het geval bij Script kan voor mensen met autisme van groot belang zijn, omdat het structuur en invulling van de dag biedt en kan helpen bij het behouden of ontwikkelen van vaardigheden als developer.

Bij Script.nl zijn we ervan overtuigd dat dagbesteding, naast rust en regelmaat, ook kan leiden tot een carrière als developer. Als je bij ons aan de slag gaat als deelnemer, krijg je de kans om kennis te maken met het vakgebied van softwareontwikkeling. Door middel van trainingen en dagelijkse begeleiding leer je de basis van het programmeren en ontwikkel je vaardigheden die je kunt gebruiken in een toekomstige carrière als developer.

Waarom kiezen voor dagbesteding bij Script?

Bij Script.nl geloven we dat dagbesteding niet alleen zinvol en leuk moet zijn, maar ook moet bijdragen aan je persoonlijke ontwikkeling. Daarom bieden we onze deelnemers de kans om zich te ontwikkelen op het gebied van softwareontwikkeling. Als je bij ons aan de slag gaat, kun je rekenen op:

  • Trainingen en workshops op het gebied van softwareontwikkeling
  • Begeleiding door ervaren ontwikkelaars
  • De mogelijkheid om mee te werken aan echte projecten
  • Een gezellige en informele werksfeer
  • Of je nu al ervaring hebt in de IT of niet, bij ons is een ieder met een vorm van autisme welkom. Wij geloven dat iedereen kan leren programmeren en we helpen je graag op weg naar een nieuwe carrière als developer.

Conclusie

Dagbesteding is een belangrijk aspect van het leven van veel mensen en kan leiden tot een carrière als developer. Door middel van trainingen, begeleiding en echte projecten helpen wij deelnemers om zich te ontwikkelen op het gebied van softwareontwikkeling. Neem contact met ons op om te ontdekken wat dagbesteding bij Script.nl voor jou kan betekenen.

Ik wil graag kennismaken

Neem contact op