Script ervaringsverhaal Arjan

Deelnemer Paul maakt nieuwe website Script

Bert 15 januari 2021

Script heeft een nieuwe website, gebouwd door deelnemer Paul. We zijn super trots op het resultaat, en op Paul natuurlijk!

Mensen met autisme die thuis zitten kunnen gemakkelijk in een isolement terechtkomen. Gebrek aan structuur, maar ook angst, onduidelijkheid en onbegrip kunnen hieraan bijdragen. Passend, leuk werk en structuur bieden dan uitkomst. Zo ook voor Paul. In 2020 zocht hij contact met Script en sinds augustus vorig jaar is Paul bij Script aan het werk en zit hij weer goed in zijn vel en hij bouwde een nieuwe website.

Van thuis zitten, naar uitdagend werk

We maakten voor het eerst kennis met Paul in maart 2020. Vlak daarvoor werd hij gediagnosticeerd met autisme. Hij zat al enige tijd thuis, zonder werk. “Ik ben met mijn psycholoog gaan kijken naar stappen om weer richting werk te gaan. We kwamen uit bij Script en dat was gelijk een goede match”, vertelt Paul. De afgelopen tijd heeft hij gewerkt aan de nieuwe website van Script. “Ik vond het een uitdaging om de nieuwe website van Script te bouwen. Er komen verschillende aspecten samen. Zo ben je bezig met de styling maar ook met meer programmeertechnische dingen in de backend. Mijn kwaliteiten zitten in het programmeren, maar ik leer zo heel veel en wordt daarbij goed begeleid”, vertelt Paul.

Nieuwe website voor script plaatje dat wordt getoond.
De techniek achter de website is vrijwel volledig door Paul ontwikkeld

Vol trots een nieuwe website

De website die Paul heeft gebouwd voor Script is een uitstekend voorbeeld van zijn vaardigheden en talenten op het gebied van programmeren en webontwikkeling. Het was een uitdagend project waar Paul zijn hart en ziel in heeft gestoken. Door zijn inzet en harde werk heeft hij niet alleen een prachtige website gebouwd, maar heeft hij ook zijn eigen persoonlijke en professionele groei gestimuleerd. De website zal Script helpen om hun werk en boodschap beter te verspreiden en nog meer mensen te bereiken die hulp nodig hebben bij het vinden van passend werk. Paul en zijn werk zijn een inspiratie voor iedereen die op zoek is naar mogelijkheden om hun talenten en vaardigheden te benutten.

Ben je geïnteresseerd in Script? Vul dan het contactformulier in voor een kennismakingsgesprek. Ons kantoor is gevestigd aan de Europaweg 31 in Groningen. 

Volg ons ook op LinkedIn.

Ik wil graag kennismaken

Neem contact op