Eigen product: First2Find

Bert 1 februari 2021

Naast werk voor klanten hebben we ook een aantal eigen producten in beheer. Één van deze producten is Firs2Find. Dit is een real time matching tool die intercedenten helpt om vacatures sneller in te kunnen vullen.

First2Find matchingtool

Als Script ontwikkelen wij ook eigen producten in huis. Een eigen product voorbeeld hiervan is First2Find. Via de realtime matchingtool van First2Find worden alle relevante CV’s opgehaald zodra ze online komen en direct doorgestuurd naar de recruiter. Hierdoor kan er binnen korte tijd contact worden opgenomen met geschikte kandidaten.

Toen Bastiaan Last, directeur van First2Find, zocht naar een geschikte partij om zijn concept in de praktijk te brengen kwam hij terecht bij Script. Het idee ontstond dat Script de tool zou bouwen zodat deelnemers de mogelijkheid zouden krijgen om nieuwe kennis en vaardigheden op te doen. Dit werkte goed! Met veel enthousiasme werd en wordt er nog steeds aan de tool gewerkt door onze deelnemers. En dat levert een prachtig resultaat op.

Een eigen product foto van Script
Intercedenten ontvangen realtime bericht van nieuwe matches op banen sites

Recruiters besparen tijd met ons eigen product

Recruiters besparen namelijk veel tijd doordat ze niet zelf hoeven te zoeken naar de perfecte kandidaat. De realtime techniek van First2Find zorgt ervoor dat geschikte nieuwe CV’s op voorhand worden geselecteerd en worden doorgestuurd naar de recruiter. Elke 10 seconden wordt er automatisch gecheckt of er nieuwe CV’s zijn die overeenkomen met het opgestelde zoekprofiel. De recruiter ontvangt de passende CV’s in zijn mailbox en kan direct contact opnemen met de kandidaten.

Met behulp van slimme algoritmes en kunstmatige intelligentie zoekt onze zoekmachine door duizenden CV’s om de beste kandidaten te vinden die voldoen aan de vereisten van jouw vacatures. Door realtime updates weet je zeker dat je altijd de meest actuele kandidaten ontvangt, zonder dat je daarvoor zelf actief op zoek hoeft te gaan. Dit bespaart je niet alleen veel tijd, maar het verhoogt ook de kans op het vinden van de perfecte kandidaat voor de job.

Bij First2Find begrijpen zij dat het vinden van de juiste kandidaat niet alleen gaat om het matchen van de juiste vaardigheden en ervaring, maar ook om het vinden van iemand die past bij de bedrijfscultuur. Daarom hebben zij een uitgebreide database van kandidaten die niet alleen voldoen aan de harde eisen van een vacature, maar ook passen bij de bedrijfscultuur en de waarden van jouw organisatie. Op deze manier ben je verzekerd van kandidaten die niet alleen goed zijn in hun werk, maar ook goed passen bij jouw bedrijf.

Door gebruik te maken van onze zoekmachine hoef je geen uren meer door te brengen in CV-databases. In plaats daarvan ontvang je automatisch de beste kandidaten die aansluiten op jouw vacatures. Dit zorgt ervoor dat je meer tijd hebt om te focussen op wat echt belangrijk is: het persoonlijke contact met de kandidaten en het vinden van de beste match voor jouw klanten.

Onze deelnemers

Door onze deelnemers te laten werken aan projecten als First2Find doen zij mooie en relevante werkervaring op. Deze ervaring komt goed van pas wanneer zij uiteindelijk richting de arbeidsmarkt worden begeleid.

Heb jij een mooie klus voor ons? Neem dan contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek!

Ik wil graag kennismaken

Neem contact op